Welcome, visitor! [ Register | Login

10.00

Rulouri Termoizolante

  • Oras: Constanta
  • Listed: 16/10/2012 14:40
  • Expires: This ad has expired
Rulouri Termoizolante - Image 1Rulouri Termoizolante - Image 2Rulouri Termoizolante - Image 3Rulouri Termoizolante - Image 4

Description

Daniels Company produce,rulouri exterior confectionate din lamele de aluminiu termoizolante umplute cu spuma poliuretanica si rulouri exterioare Antiefractie de siguranta cu lamele din aluminiu extrudat ranforsate,care asigura o foarte buna protectie impotriva raufacatorilor.Rulourile exterioare din aluminiu antiefractie sunt cu casete aplicate, si pot fi montate in lacasurile usilor si a ferestrelor. Actionarea rulourilor exterioare din aluminiu antiefractie se face numai electric (cu intrerupator sau telecomanda). Ele pot fi dotate cu yală sau cu sistem de autoblocare, sporindu-se astfel protecţia antiefracţie. Sunt deosebit de rezistente la actiunea prelungita a soarelui si a factorilor de mediu si ofera o buna izolare termica si fonica. iar prin montarea lor la distante cuprinse intre 4 si 7 cm de fereastra, se formeaza un strat izolator intre fereastra si mediul inconjurator. Astfel, costurile rulourilor vor fi amortizate in timp, deoarece caldura din interior nu se mai pierde in afara. Durata de exploatare estimata: 25 ani.
Au calitatea de protectie fonica, studiile au aratat ca, in cazul montarii profesionale – suprafetele de contact sunt perfect imbinate – se reduce zgomotul din afara cu pana la 10dB.
DANIELS – SOLUTII IDEALE PENTRU CONFORT

No Tags

  

Listing ID: 743507d0b42c0411

Report problem

Processing your request, Please wait....

Sponsored Links

Leave a Reply