Welcome, visitor! [ Register | Login

450,000 EUR

Vanzare vila de patrimoniu, Str. Eminescu

  • Oras: Bucuresti
  • Listed: 12/02/2013 10:57
  • Expires: This ad has expired
Vanzare vila de patrimoniu, Str. Eminescu - Image 1Vanzare vila de patrimoniu, Str. Eminescu - Image 2Vanzare vila de patrimoniu, Str. Eminescu - Image 3Vanzare vila de patrimoniu, Str. Eminescu - Image 4

Description

Vila de patrimoniu construita in 1911, situata ultra-central, la intersectia strazilor Eminescu si Tunari, candva resedinta a cunoscutului critic literar Dumitru S. Panaitescu (Perpessicius – cel mai mare cercetator si editor al operei eminesciene).
Imobilul este structurat pe demisol, parter si pod, cu scara interioara, avand o amprenta de 90 mp, cu calcaneu independent. Structura de rezistenta a imobilului este tip zidarie portanta, cu 3 lungimi de caramida la demisol si 2,5 lungimi de caramida la parter.
Imobilul a fost complet renovat in 2007, avand urmatoarele imbunatatiri:izolare termica cu polistiren(interior si exterior), instalatii sanitare noi, tamplarie termopan, radiatoare noi din fonta, centrala termica pe gaze, tencuiala refacuta integral, gresie, faianta, parchet, aer conditionat. Lucrarile efectuate sunt sustinute de fotografii executate in toate etapele renovarii.
La demisol exista 2 camere, 2 spatii de depozitare, hol si o baie cu cada si dus. La parter sunt 2 camere, hol si bucatarie. Podul se poate ridica si re-compartimenta, obtinand astfel un spatiu suplimentar de locuit sau un open-space generos.
Imobilul dispune si de o curte de aproximativ 70 mp care include un garaj, transformat in atelier.
Pretul este negociabil.

No Tags

  

Listing ID: 660510fee0998e90

Report problem

Processing your request, Please wait....

Sponsored Links

Leave a Reply